Den lille Lesehesten
Din gode venn på vei inn i bøkenes verden!


Kaja og Stine og den svarte lua Klar i bokhyllen
Enda en spennende bok om radarparet Kaja og Stine. De to jentene får stadig nye saker. Denne gangen er det den forsiktige Stine som får hovedrollen da de må finne ut hvem det er som har gjort innbrudd i hytta til detektivklubben De små blå.
Bla litt i boken

Kaja og Stine og huset i eplehagen Klar i bokhyllen
Kaja og Stine synes det er utrolig skummelt med det store, mørke huset med den gjengrodde hagen. Og da de ser en skygge som beveger seg dypt inne i hagen, vet de nesten ikke hva de skal gjøre. Men Kaja er bestemt. "Vi må legge en plan," sier hun.
Bla litt i boken

Kaja og Stine og sjokoladetyvene Klar i bokhyllen
Kaja og Stine får en ny sak! Denne gangen er jentene på besøk i godteributikken da de til sin store forskrekkelse oppdager to butikktyver. Som ikke det var nok, så er en av tyvene Stines bror! Skal de fortelle de voksne hva de har sett? Det er jo å sladre! Eller skal de late som ingenting?
Bla litt i boken

Sam og Noa sniker seg ut midt på natta Klar i bokhyllen
Sam er sammen med vennen Noa. Noa skal sove over. Noa har lyst til å finne på noe, og de to vennene sniker seg ut. Midt på natten - og ingen voksne merker noe! Men i mørket er det så mange rare skygger og bevegelser...

Sam finner en feit frosk Klar i bokhyllen
En ny koselig og litt skummel historie om Sam som en høstdag finner en frosk i kjelleren. Hvordan skal den klare seg gjennom vinteren? Det er duket for en spennende redningsaksjon i kjellerdypet!
Bla litt i boken

Sam møter en store hund Klar i bokhyllen
Sam er på vei til skolen. Alt er fint. Men bak et tre står en stor hund. Og da hunden kommer imot ham mens den knurrer og bjeffer, blir Sam redd!
Bla litt i boken

Lovise flytter Klar i bokhyllen
Lovise bor i et gult hus med mamma, pappa og mormor, og hun har en regnbue i magen. Men når mamma og pappa forteller at de skal flytte fra det gule huset og til byen, forsvinner hele regnbuen. Lovise liker seg ikke i byen, og en dag bestemmer hun seg for å reise tilbake til mormor. Helt alene.
Bla litt i boken

Lovise får en venn Klar i bokhyllen
Lovise har flyttet til byen og begynner på en ny skole. Hun kjenner ingen. Det er ganske kjedelig å bare ha lillebroren å leke med. Men så en dag er Lovise på museum. Der ser hun et skummelt skjelett, og hun løper så fort hun kan, så fort at hun faller i trappen. Og ved enden av trappen venter en overraskelse.
Bla litt i boken

Lovise og de førti røverne Klar i bokhyllen
Snart er det høstfest på skolen, og klassen til Lovise skal spille teater. Et eventyr om en som heter Ali Baba. Og førti røvere. Men hva gjør de når noen røver sjørøverskatten?
Bla litt i boken

Tilbake til Lesehesten
Copyright © 2009-2015 Apphuset AS | info@apphuset.com | (+47) 40413884 | twitter.com/apphuset | facebook.com/apphuset